Jump to content
CBR1100XX.org Forum

Recommended Posts

I have been getting this lately instead of the new page I asked for from the server.  Using up-to-date Windows 10 and IE 11.  A reload operation or going back, then forward will generally get the correct data.  It just happens every so often.

 

Error.thumb.jpg.f4f8309e08ad28124d874d5587db23a1.jpg

Edited by FiXXation
Add one more comment.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seen it also, and submitted this as a potential bug to the forum software vendor.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clear your history and your cookies. It worked on my 'droid the other day.

17 hours ago, FiXXation said:

I have been getting this lately instead of the new page I asked for from the server.  Using up-to-date Windows 10 and IE 11.  A reload operation or going back, then forward will generally get the correct data.  It just happens every so often.

 

Error.thumb.jpg.f4f8309e08ad28124d874d5587db23a1.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was getting it intermittently the last few days on OSX 10.11.6/Safari 11.1. Figured it was just a temporary issue, probably not mine as the .org is the only site I see it happen on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just applied an update that may address this (should but they aren't sure).  So feedback is needed.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happened to me twice yesterday (18 Apr); today no problem.

I'm using Linux (Ub-16.04). Refresh corrected it at my PC; but pretty sure it's a server hiccup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No issues so far today.  A couple days ago, it was maybe 1 in 6 new pages.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still happening here. Firefox on a Windows desktop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, I got one again a little while ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just now...

 

Sorry, there is a problem

Something went wrong. Please try again.

Error code: EX126

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fuck me, what a Friday.  Czechoslovakian hackers were able to send calls to one of our servers.  I'll get back on this over the weekend or Monday.

 

On the sort of bright side, our fraud controls kicked in and locked them out after only $80 of fraud calls.  But three of us wasted all day mitigating and investigating.  Fun fun.  Whisky time.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow!  Fun times.  Good that you were able to catch it early.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, good that Moriah wrote some great automated systems, we didn't really know about it until it was all over.  We have a customer who used to run their own system, and not being voice experts, provided only one layer of security.  They woke up to find $16k in calls to Globalstar overnight.  They now use us instead.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please don't view as telling you about the problem as complaining, we know that you have a life.  The board still works if not perfect and I'm thankful for it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just came here to see if I was the only one. Nope, I guess not. MotoZ2 play and Firefox on Windows laptop. Random occurrences. 

Just an FYI. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, still happening to me, too, but I think less frequently than earlier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found a database script that isn't running correctly.  Not sure if it's related, but it's been reported.  It's not the sort of thing I want to just run manually outside their programming.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just did a major upgrade, and could use further reports on this happening if you see it.

 

Also backing up the DB and going to have a DB expert fix the issue I found earlier.  I suck at database work.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, well, that was so I might actually solve this problem.  Fuck you, you fuckin' fuck.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×