Jump to content
CBR1100XX.org Forum
  • 0
Sign in to follow this  
The Beakman

How Do I Embed Youtube Videos

Question

The Beakman    124

Dear Zero,

Quite a few times I've found some fun music that I would like to share with the .org but I can't successfully embed the music video in the posting no matter what I think is the correct way. My dick has atrophied with shame when I see all the other videos succesfully place in the "What Moves You" threads. 

Can you tell me how to do this, and in step by step simple language or will I be destined to remain a music video gamma cuck poster?

Share this post


Link to post
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
SwampNut    3,556

AFAIKBZITE, you just paste it into the message and the forum software auto-embeds it.  If that doesn't work, your browser is broken.

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
XXitanium    604

AFAIKBZITE - I do mpst posting from android. It works well for me here. I hit an extra ENTER after i paste the link. I thonk the carriage return helps define the URL address.

 

My android does however do the same broke dick manoeuvre as yours when i post to Facebook. ....and, it is, irritating...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
DBLXX    1,387

AFAIKBZITE - you can't. It hasn't been invented yet but the Trump administration and slap happy have been working (with Russian and N Korean support of course) on it since Election Day. 

 

More to come. 

Edited by DBLXX

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
The Beakman    124

AFAIKBZITE it's an iPad pro - don't they just work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
SwampNut    3,556

No idea, have never visited the site on anything other than a real computer.  Which browser?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
The Beakman    124
14 hours ago, SwampNut said:

No idea, have never visited the site on anything other than a real computer.  Which browser?

 

Chrome, Dolphin, Ghostery. I don't blame the ipad though, it doesn't work for my BlackBerry either. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
SwampNut    3,556

So I just opened the site in Chrome, looked for this thread, tapped in the quick-reply field to open it, tapped again to get the paste menu, pasted, and hit submit.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
The Beakman    124
6 hours ago, SwampNut said:

So I just opened the site in Chrome, looked for this thread, tapped in the quick-reply field to open it, tapped again to get the paste menu, pasted, and hit submit.

 

How did you copy?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
The Beakman    124

 

<iframe width="439

 

Edited by The Beakman

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
The Beakman    124

<iframe width="472" height="265" srcHA="httpsHa://ww.youtube." frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ha! Works now on new Asus ZenPad!

Edited by The Beakman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×